سیراف بندری تاریخی در کنار خلیج فارس(استان بوشهر)
طی کردن مسیر تهران تا کرانه های خلیج فارس آن هم با اتوبوس، در نوع خودش جذاب بود، سفری به استان بوشهر که در صنعت گردشگری کمتر شناخته شده است و بیشتر در صنایع سنگین و آن هم صنعت گاز و پتروشیمی شهرتی جهانی دارد. بندر سیراف که فعلا از هیاهوی آلوده کننده صنعت گاز در امان مانده است، پتانسیل بالایی در گردشگری به خصوص در نیمه دوم سال که هوای جنوب بهاری است دارد.
از اتوبوس تهران عسلویه در اواخر مسیر و در شهر جم پیاده شدیم، جم که برای شاغلین در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، منطقه ای خوش آب و هوا محسوب می شود به واسطه ارتفاع و دوری از دریا، شرجی کمتری دارد.
سیراف و کرانه های خلیج پارس ما را بخود می خواند…مقصد بعدی ما بندر سیراف در ۳۰ کیلومتری جم است. با خروج از جم منظره زیبای کوه پردیش نمایان می شود. کوهی با شایعات بی اساس ولیکن زیبا…
سیراف که در گذشته حدود سیصد هزار نفر جمعیت داشته بندری پر رونق و بین المللی بوده است، و پیروان مذاهب گوناگون همچون زرتشتیان، مسیحیان، مانویان، یهودیان، بوداییان و … در این شهر زندگی می کردند. امروزه علی رغم هیاهوی زیاد عسلویه و کنگان، سیراف اینجا در کمال آرامش روزگار سپری می کند.
دریا در بدو ورود ما را به خود جذب کرد…
بعد از بازدید از موزه مردم شناسی سیراف و گشت شبانگاهی در کنار دریا با همکاری یکی از زحمت کشان میراث فرهنگی و یکی از اهالی میهمان نواز سیراف جای مناسبی برای اقامت پیدا کردیم. سیراف با کمبود امکانات اقامتی مواجه است.
برای آشنایی بیشتر با مسیر و شهر سیراف فایل GPS در Wikiloc قرار داده شده است.
مطالب مرتبط:
گنبد نمک جاشک(استان بوشهر)
گشت و گذاری در دشتستان(استان بوشهر)
حس غریب و شوق قبل ازهر سفر را دوست دارم، و پی بردن به اعماق ندانستن هایم
ایران پر است از نادیده هایی که ارزش دیدن دارند…
سلام.درود بر سازمان صلح سبز و پرسنل دوست داشتنی آن. همیشه سالم و خرم باشید
درود بر ماهان عزیز
دمت گرم که به ما سر زدی
سلام عزیزم شهر جم و سیراف. با تصویرهای زیبایش و توضیحات. شما. زیباییش دو چندان کرده و اطلاعات خوبی را به اشتراک گذاشتین ممنون. از شما
سپاس از شما